Kvalitet iznad svega


Pažnju investitora, domaćih i stranih, privukli smo insistiranjem na kvalitetu, stalnim usavršavanjem i korišćenjem opreme renomiranih proizvođača.

Eletroormari raznih namjena: Glavni razvodni ormari, razvodni ormari instalacija osvetljenja i priključnica, razvodni ormari elektromotornog pogona, ormari automatskog upravljanja, ormari za sisteme slabe struje (protivpožarni, protivprovalni, interfonski, rack ormani, i sl.)

Nazad

Sigurnost, kvalitet, dizajn

Bavimo se projektovanjem i izradom elektro ormara po potrebi i zahtjevu sistema kao i nadogradnjom na već postojeće sisteme. U našoj radionici, uz stručan tim, vršimo montažu i povezivanje opreme u elektro ormarima po prethodno definisanoj tehničkoj dokumenatciji. Naša radionica je opremljena najsavremenijim alatima za izradu elektro ormara, sabirničkim sistemima kao i uređajima za mjerenje i ispitivanje. Gotove elektro ormare isporučujemo i ugrađujemo uz ispitivanje i provjeru funkcionalnosti komplatnog sistema na licu mjesta. Razvodni ormari raznih namjena: razvodna postrojenja, energetski, komandno signalni i pultovi za primjenu u industriji, energetski ormari-baterije, mjerno razvodni ormari, strujomjerski razvodni ormari i razvodne table za primjenu u grđevinarstvu, Kućišta razvodnih ormara standardnih i po zahtjevu.