MONTING company d.o.o. je osnovano 2006. godine sa sjedištem u Budvi. Preduzeće se bavi projektovanjem, izvođenjem i stručnim nadzorom elektroinstalacija jake i slabe struje. Struktura zaposlenih i stručnog kadra daje velike mogućnosti terenskog rada i djelovanja.

Od osnivanja preduzeće se baziralo na radu sa kvalitetnim materijalima i opremom u domenu energetike kao i elektronike. Iza preduzeća za relativno mali broj godina postojanja ostavareni su uspješni rezultati u izradi instalacija i montaži elektro-energetske opreme (trafo-stanica, stambenih zgrada, poslovnih prostora, disko klubova, hotelsko – apartmanskih kompleksa, poslovnica i sl).

o-nama-01

PROFESIONALIZAM NA PRVOM MJESTU

Preduzeće je zvanični instalater za „SCHNEIDER ELECTRIC“ na teritoriji Crne Gore, a takođe posjedujemo i ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa „AVE“ Italija, kao i ugovore sa većim brojem licenciranih firmi za prodaju i servis opreme jake i slabe struje.
Društvo sa ograničenom odgovornošću „MONTING Company“ je privredno društvo licencirano od strane Inzenjerske komore Crne Gore, za izradu projekata i izvođenje radova elektroenergetskih instalacija. U polju izvodjenja i projektovanja slabe struje partnerski saradjujemo sa preduzecem Alseco d.o.o. iz Podgorice koje je od strane Inzenjerske komore Crne Gore licencirano za projektovanje i izvodjenje instalacija slabe struje.

o-nama-02
U svom radu služimo se opremom visokog kvaliteta: FKZ Zaječar, Faber kablovima, preklopnim i zaštitnim uređajima tipa „SCHNEIDER ELECTRIC“ Francuska, “OBO BETTERMANN“, “ETI“, “HAGER“, modularnim programom priključnih i prekidačkih mjesta kao „AVE“ Italija, “TEM ČATEŽ“,… rasvjetnim uređajima raznih proizvođača kao: „iGUZZINI“, “DELTA LIGHT“, “LANZINI“, „GLOBO“, “ESTO“,  „BRILLIANT“,  „BRILUM“, “NOVALUX“ i mnogim drugim kao i LED rasvjetom.
Takodje, prateći trendove za potrebom automatizacije objekata (hoteli,vile itd..), preduzeće je učestvovalo u projektovanju i izvođenju velikog broja sistema kućne automatike i hotelskog menadžmenta.

o-nama-03

monting-company-logo
Broj licence za izradu projekata elektroenergetskih instalacija: 01-891/3
Broj licence za izvođenje elektroenergetskih instalacija: 01-891/4